Serious Art Veiling op 22 november 2015

Op zondag 22 november wordt in het Parkstad Limburg Theater de ‘Serious Art Auction’ georganiseerd, waarbij in een informele sfeer kunstwerken worden geveild voor 3FM Serious Request. Mijn schilderij ‘Hand in Hand’ zal ook geveild worden.

Paulina Cramer, verbonden aan Veilinghuis Christie’s Amsterdam, neemt de honneurs als veilingmeester waar. Onder begeleiding van een notaris worden alle werken geveild. Om klokslag 14.00 uur start de veiling.

Online bieden
In de online catalogus vind je een overzicht van alle kunstwerken. Vanaf vrijdag 13 november kan een week lang online geboden worden op de kunstwerken. Op zondag 22 november is  vervolgens de uiteindelijke LIVE-veiling waarbij de online biedingen als startbod aangehouden worden. Het eerste bod op mijn schilderij is inmiddels al gedaan voor €350,-, hopelijk kan dat nog meer worden voor het goede doel!

Schilderij van dichtbij bekijken? Dat kan!
Tot 21 november is het schilderij te bezichtigen in de etalage van woningcoöperatie Weller Wonen in Heerlen.

 


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb148418/domains/esthergeelen.nl/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545