Een schilderij is maatwerk!

Mijn moderne schilderijen op maat bevatten vooral figuratieve onderwerpen, zoals architectuur, bloemen en evenementen. Vind je een meer abstract kunstwerk aansprekender? Ook hierover kunnen we overleggen.

Hoe ga ik te werk
Voordat ik met schilderen start, brengen we eerst je eerst je wensen in kaart. In de ontwerpfase van het schilderij betrek ik je ook actief bij het proces.  Dan ga ik aan de slag met het creëren van het schilderij. Tijdens dit creatieve schilderproces, mag je alvast een kijkje nemen voordat het schilderij af is. Zo maak ik een schilderij dat zoveel mogelijk aan je wensen voldoet.

Heb je interesse in een uniek schilderij dat ik voor jou persoonlijk maak? Neem contact met me op en we bekijken samen wat het beste bij jouw wensen aansluit.

Laten we in contact komen!

Neem contact op