Hand in Hand

Schilderij Esther Geelen bij 3FM Serious Request Heerlen

Voor 3FM Serious Request 2015 in Heerlen slaan we handen ineen! Mijn schilderij ‘Hand in hand’ (80x80cm) staat symbool hiervoor en is mijn bijdrage voor de Serious Art kunstveiling. Het schilderij wordt per opbod verkocht tijdens een veilig komend najaar, maar er kan ook nu al op geboden worden. Het eerste bod a €350.- is inmiddels gedaan. Interesse? Neem dan contact met mij op.

Serious Art
Limburg komt in actie voor het Glazen Huis van 3FM Serious Request! Ook Limburgse kunstenaars gaan geld inzamelen. Kunstenaars gaan aan de slag en maken hun eigen ‘Serious Art’. De kunstwerken worden in oktober 2015 geëxposeerd in de binnenstad van Heerlen in de vorm van een kunstroute. Vervolgens worden de kunstwerken in november geveild tijdens een kunstveiling. De opbrengst van de veiling gaat in zijn geheel naar het Glazen Huis, dat in  december 2015 in Heerlen staat.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb148418/domains/esthergeelen.nl/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545